Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

23 SEP 2020 20:46
Lite information inför säsongen 2020/2021
  • Skapad: 23 SEP 2020 20:46

Hej på er! Säsongen kan nu börja. Det uppstod visst problem i samband med flödningen, vilket gjorde att färdigställandet av is fördröjdes. Sedan senaste helgen finns det dock is så spel och träning kan börja. 

Årsmöte kommer att hållas 1/10 kl. 19:00 i hallen. Mötet blir även tillgängligt för de som vill vara med på Teams. Per Forsberg kommer skicka länk för anslutning digitalt.

Torsdagsligan kommer att spelas och första tillfälle blir 8/10 kl. 19:30. Även lunchcurling kommer att sättas igång inom kort. Hallmästerskapet kommer också att starta. Dock okänt exakt när detta sker. 

Det kommer bli div.spel även denna säsong + diverse tävlingar utöver det.

Coronaanpassning: För att hålla avstånd och försiktighet kommer att införas speciella restriktioner både såvitt gäller spel samt beträffande övrigt i hallen. Det är viktigt att alla följer de regler som kommer att sättas upp i hallen. Vi har dock förståelse och respekt för att några medlemmar ändå avser avstå från spel denna säsongen för att uppnå ökad säkerhet.

Svenska Curlingförbundet har på sin hemsida lite information om Corona och vissa regelförändringar. Internationella mästerskap m.m. kommer tillsvidare inte att äga rum.

Det blir inte någon Amatördag i höst av förklarliga skäl, men vi får hoppas att det kan bli aktuellt i slutet av säsongen, som vanligt.

Vi hoppas på att få se så många som möjligt på årsmötet och med hopp om en trots allt god och framgångsrik curlingsäsong.

Hälsningar styrelsen gm Göran Roos

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Göran Roos
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 0768036673
E-post: This is a mailto link

Se all info