Hoppa till sidans innehåll

Viktig info. om restriktioner

30 OKT 2020 08:34
  • Skapad: 30 OKT 2020 08:34

Som ni säkert har hört har Folkhälsomyndigheten gått ut med ny information fr.o.m. igår som bl a lyder:

Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms, Västra Götalands och Östergötlands län att:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Med detta som bakgrund hade Hallstyrelsen möte igår och beslutade att stänga av all verksamhet i curlinghallen, utom juniorcurlingen för barn upp till 15 år.

Det innebär att ingen träning, tävling eller uthyrning kommer ske där tillsvidare. Beslutet gäller från idag 30 oktober och gäller tills nya positiva direktiv kommer från FHM, vilket tidigast är den 19 november.

Detta innebär också att vi kommer att ansöka om arbetstidsförkortning för Joel med 60% och att vi kommer att be kommunen om hyreslättnad.

Vi har även fått ett preliminärt besked från SCF att Division 1 i Sundbyberg inte kommer att genomföras som planerat och att den spelhelgen kommer att flyttas framåt.

Det innebär såklart också att de funktionärsdagar som infaller under den period när verksamheten ligger nere bortfaller.

Fortsatt uppdatering kommer på vår hemsida när något nytt finns att rapportera.

Mvh Amatörernas styrelse gm Göran Roos sekreterare.

Skribent: Göran Roos
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 0768036673
E-post: This is a mailto link

Se all info