Hoppa till sidans innehåll

Hej alla Amatörer

27 MAR 2020 16:06
Här följer lite information , uppdateringar om säsongens avslutning och inför nästa curlingsäsong.
  • Skapad: 27 MAR 2020 16:06

 

Hemsidan. Observera att vi försöker nu skaka liv i vår hemsida och rekommenderar er att gå in med jämna mellanrum nu när den förhoppningsvis kommer att uppdateras betydligt oftare. Tänk även på att höra av er om ni har något som samtliga bör informeras om och som vi kan hjälpa till att informera om.

Säsongen 2019/2020 Vi vill passa på att tack alla som deltagit i spel i olika divisioner och tävlingar under året, men även givetvis de som ställt upp som funktionärer, bl a divisionsspel och SM-spel. Ett alldeles särskilt tack till Ove som organiserar Torsdagsligan med all ära och Lasse Gabrielsson som under året lärt sig mycket om istillverkning och som med framgång praktiserat detta vi massor av tillfällen. Kom gärna ihåg att alla bör hjälpa till på sätt som är möjligt för att verksamheten skall rulla smärtfritt.

Beträffande seriespelet så har Elitserien, div 2 och div 3 färdigspelats. När det gäller exakt hur resultat av division 1, 4 och 5 kommer att fastställas/färdigspelas tas beslut om under våren av Svenska Curlingförbundet respektive Mälardalens Curlingförbund och mer information kring det kommer på respektive organisations hemsida.

Hallkampen och övriga tävlingar som skulle komma under våren 2020 är inställda. Hallmästerskapet avslutas utan något slutspel och slutställningen blir därför som ställningen blev i grundspelet.

Vi hoppas att den väska som klubben hade möjlighet att dela ut kommit till bra användning och ser gärna att den såväl som jackan som delades ut redan förra året används i alla officiella curlingsammanhang.

Amatördagen. Vi hade möte häromdagen i styrelsen. Det bestämdes att vi inte kommer att ha någon Amatördag i maj så som var planerat. Det finns skäl att vara extra försiktig i dessa tider. Vidare så tror vi inte att det skulle blivit någon större anslutning till detta nu, då många med rätta känner oro för att samlas i större grupper. Vår ambition är istället att ha Amatördagen, med preliminärt datum 19/9. Obs att detta är avsett att vara avslutning på säsongen 2019/2020.

Vi planerar alltså även för en Amatördag för säsongen 2020/2021 på vanlig tid ca april – maj 2021.

Amatörhcp/Amatörpokalen För att vi skall få till stånd en egen tävling där vi skall stå som värd avser vi utse tävlingsansvariga som kan driva detta på ett aktivt sätt med både vad som krävs för att arrangera, men även att marknadsföra detta för att få ett stort deltagarantal, både från vår klubb och från andra klubbar.

Årsmöte avser hållas preliminärt 1/10.

Mvh och trevlig sommar hälsar Per, Denny, Andreas, Göran, Mats

 

Skribent: Göran Roos
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 0768036673
E-post: This is a mailto link

Se all info