Hoppa till sidans innehåll

Höstnytt

30 NOV 2021 09:25
Lite blandad info. på höstkanten
  • Skapad: 30 NOV 2021 09:25

Säsongen är nu i full gång, vilket är glädjande. Vi hoppas nu att det fortsätter så och att inte nya pandemiutbrott skapar hårdare restriktioner. Det har redan varit spel i Guldäpplet, divisionsspel i Elitserie, div 1, 2 ,3, 4. Vi kan konstatera att vi haft bra framgångar, speciellt i div 2 och 3. 

I helgen hade vi arrangemang av div 1 spel. Det sköttes mycket bra och ett stort tack till alla som var funtionärer.

Friskvårdsbidrag: Vi vill för de som inte redan känner till det påminna om att det går att använda avgift för att söka friskvårdsbidrag, om ni har sådant upplägg där ni arbetar. Kontakta i så fall Mats Jerbic, för hjälp med kvitto.

OS-satsning. Klubben planerar att bjuda in nybörjare i ålder 40 år och uppåt för en slags öppet hus träning under OS som går i februari. Det är en idé om att locka lite nytt folk att testa curling under sakkunnig ledning och att lära sig så att man kan fasas in i torsdagsligan vid fortsatt intresse. Vi hoppas att många av våra medlemmar är med och hjälper till för att göra detta till ett grymt bra arrangemang. Mer info. kommer senare om detta.

Luciaglögg kommer givetvis att spelas i år också. Välkommen den 16/12 kl 18:45. Kanske förlänger vi kvällen efter avslutat spel med lite vin o snacks för de som vill.

Mvh/Göran, sekreterare Amatörföreningen, 2021-11-30

Skribent: Göran Roos
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 0768036673
E-post: This is a mailto link

Se all info