Hoppa till sidans innehåll

Nyheter efter säsongsavslutning 2020/2021

03 JUN 2021 11:23
Lite uppdatering beträffande gångna säsongen i pandemins tecken.
  • Skapad: 03 JUN 2021 11:23

Hemsidan  Vi är tacksamma om ni hör av er beträffande något av intresse som samtliga bör informeras om och som vi kan hjälpa till att lägga ut.

Säsongen 2020/2021  Som alla vet blev detta en väldigt speciell säsong som tyvärr fortsatte i pandemins tecken. Vi är ändå mkt nöjda med att hallen trots allt kunde vara öppen med möjligheter till spel under begränsade former.  Det var inte så många som utnyttjade möjligheten till spel, men åtminstone lag Hagberg och lag Fjällbrynt har relativt flitigt tränat under den gångna säsongen. Dock har det som bekant inte varit några tävlingar eller divisionsspel. Undantaget från det var Guldäpplet där faktiskt tävlingen inträffade under en kort period av minskade restriktioner. Vi hade där lag Börtnanfisk som enda deltagare från vår klubb.

En annan aktivitet som också pågick under tid med minskade restriktioner var lunchcurling och torsdagsligan som faktiskt pågick under oktober 2020.

Medlemmar  Vi är glada att vi inte haft något väsentligt medlemstapp under pandemiåret och även mkt tacksamma att medlemmarna i stort sett helt utan undantag betalat sina medlemsavgifter, även om så få varit aktiva med spel under säsongen. ETT STORT TACK TILL ER ALLA FÖR DET!

Säsong 2021/2022 Vi hoppas och tror för närvarande att vi i höst kan återstarta verksamheten som en vanlig höst, d.v.s. med torsdagsligan, figur/lunchcurling, Hallmästerskap och divisionsspel. Vi planerar för ett Årsmöte 30/9 och en Amatördag redan den 9/10. Lägg in dessa datum redan nu i era respektive kalendrar. Vi räknar med att lunchcurlarna som vanligt skall ha figur tisdagar och vanlig lunchcurling onsdagar. Torsdagsligan blir kvar på torsdagskvällar och Hallmästerskapet på tisdagskvällar. Beträffande divisionsspel så vill vi att den som är lagledare i respektive lag anmäler in deltagande på anmodan om det till mig. Jag anmäler sedan in gemensamt för alla lag till Mälardalen. Utskick med begäran om det görs när Mälardalen gått ut med inbjudan till divisionsspel. Observera att detta inte gäller för lag i Elitserien eller div. 1, som sköter sina egna respektive anmälningar till Svenska Curlingförbundet.

Hör gärna av er om ni har några synpunkter och annars så ses vi till hösten. Ha en riktigt skön sommar – Amatörföreningens styrelse gm Göran Roos (sekreterare).

 

Skribent: Göran Roos
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 0768036673
E-post: This is a mailto link

Se all info