Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svenska Curlingförbundet


Är du intresserad av att representera Sverige vid Ungdoms OS (European Youth Olympic Festival) 2023 i Italien? Välkommen att kvala med ditt mixed-lag i Härnösand den 9-11 december.
 
Ungdomar och ledare välkomnas till läger för att starta säsongen tillsammans med ledare från lag Edin! Välkommen Karlstad den 17-18 september för en unik möjlighet att lära från de allra bästa!
 
Välkomna alla juniorer födda 2007 eller tidigare! Inbjudan gäller er som har lag sedan innan, för er som har ett nyligen-ihopsatt lag inför JSM och för dig som individ som vill få hjälp att hitta lag.
 
Hur kan idrotten förändra sig för att nå de unga som idag står utanför föreningslivet? I samband med träningsläger för ungdomsledare får vi möjlighet att lyssna till Johan Högman som skrivit avhandlingen Barn i Rörelse
 
Efter nomineringar och förslag från sportchef och förbundskapten har styrelsen i Svenska Curlingförbundet tagit beslut som gäller landslagstrupp och uttagningar inför den kommande säsongen.
 
Välkommen till en helg med kostnadsfri tillgång till is och träning. Vi erbjuder coaching från spelare i lag Edin, samt fystränare och föreläsning om prestationspsykologi.
 
Den 17-18 september välkomnar vi alla ungdomsledare till träningsläger i Karlstad.
 

EJCT Prague Junior Cup

(2022-06-27 12:13)
September 30th – October 2nd 2022
 
Hur kan idrotten förändra sig för att nå de unga som idag står utanför föreningslivet?
 
Har du erfarenhet av att tävla på nationell eller internationell nivå? Kan du tänka dig stötta ett juniorlag som coach eller mentor under kommande säsong?
 
IK Fyris Uppsala curling bjuder in till curlingtävling i Uppsala, 30 sep – 02 okt 2022
 
I’m pleased to invitate you to first edition of the Memorial Gianadrea Gallinatto, Wheelchair Curlinginternational tournament, that will be held in Pinerolo (Turin, Italy) from the 23rd to the 25th of September2022.
 
Sverige med Moa Dryburgh, Thea Orefjord, Moa Tjärnlund, Moa Nilsson, Linda Stenlund och coach Margaretha Dryburgh är klara för VM-final vid Junior-VM på hemmaplan i Jönköping.
 
Internationell debut på hemmaplan i Jönköping och efter en rysare kan de svenska juniortjejerna starta uppladdningen mot semifinal i morgon lördag kl 19:00.
 
Klubbinstruktörsutbildningen Leda Upplevelse vänder sig till alla som hälsar nya spelare välkomna till sporten.
 

Postadress:
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 0768036673
E-post: info@amatorerna.se

Se all info